7 Απριλίου Δραστηριότητες στη φύση Εξαιρετικές για να απολαύσετε την ύπαιθρο

1
7 Απριλίου Δραστηριότητες στη φύση Εξαιρετικές για να απολαύσετε την ύπαιθρο

Με το ζέσταμα του καιρού, αυτές οι δραστηριότητες της φύσης του Απριλίου για να απολαύσετε την ύπαιθρο σας καλύψουν. Απλές και όμορφες ιδέες για να απολαύσετε τη φύση!

Βγείτε σε εξωτερικούς χώρους με τις δραστηριότητες του Απριλίου στη φύση

Λαμβάνοντας ένα Ο περίπατος στη φύση μπορεί να φέρει ανανέωση σε όλη την οικογένειά σας. Ίσως έχετε μια δύσκολη μέρα και τα παιδιά είναι λίγο ανήσυχα ή ίσως ο καιρός είναι πολύ καλός για να μείνετε μέσα όλη μέρα… αυτές είναι τέλειες ευκαιρίες για να αφήσετε όλα τα άλλα και να κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας ή σε ένα πάρκο κοντά.

Έχω παρατηρήσει ότι οι οικογένειες που κάνουν περιπάτους στη φύση σε σταθερή βάση, ως μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας τους, επωφελούνται πολύ από τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να πραγματοποιηθούν. Νιώθουν πιο χαλαροί στη φύση, βλέπουν τα παιδιά τους να ενθουσιάζονται με πράγματα που ανακαλύπτουν και νιώθουν στενότερο δεσμό ως οικογένεια λόγω των κοινών εμπειριών στη φύση.

Είτε χρησιμοποιείτε το Outdoor Hour Challenges ως μέρος των σπουδών σας στη φύση είτε όχι, η θεμελιώδης ιδέα να κάνετε έναν σύντομο περίπατο έξω με το παιδί σας είναι η βάση για να χτίσετε μια πιο ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Τα οφέλη της μελέτης της φύσης με ιδέες για δημιουργικούς περιπάτους στη φύση

Με το ζέσταμα του καιρού, αυτές οι δραστηριότητες της φύσης του Απριλίου για να απολαύσετε την ύπαιθρο σας καλύψουν.  Όμορφες ιδέες για να απολαύσετε τη φύση!

Μελέτη φύσης εντόμων για παιδιά: Πώς να αναγνωρίσετε ένα έντομο

«Τα έντομα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και διαθέσιμα από όλα τα ζωντανά πλάσματα για μελέτη της φύσης. Οι ζωές πολλών από αυτούς έχουν πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες από αυτές που υπάρχουν στην παραμυθία. Πολλά από αυτά δείχνουν εξαιρετικά χρώματα. και, το πιο σημαντικό από όλα, είναι μικρά και, επομένως, περιορίζονται εύκολα για παρατήρηση».

Εγχειρίδιο Μελέτης της Φύσης, σελίδα 294

Βρείτε τη μελέτη της φύσης των εντόμων εδώ!

Κάντε μια εκδρομή ή ημερήσια πεζοπορία κοντά στο σπίτι

Η οικογένειά μας πάντα απολάμβανε να βρίσκεται έξω μαζί, να περπατά στο μονοπάτι πεζοπορίας και να κάνει μια μικρή εξερεύνηση. Αλλά συχνά το μεγαλύτερο εμπόδιο για να κάνετε αυτή την πεζοπορία ήταν να καταλάβετε πού να πάτε. Μπορεί να είχαμε την επιθυμία και τον χρόνο να βγούμε έξω, αλλά παλέψαμε με το ερώτημα πού να πάμε. Συχνά σκεφτόμασταν πολύ μεγάλοι.

Κατάλαβα με τον καιρό ότι δεν χρειαζόταν να ταξιδέψουμε μακριά για να βρούμε μέρη για να πάμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ή ακόμη και για πεζοπορία μισής ημέρας. Μου άρεσε να μπορώ να σηκώνομαι από το κρεβάτι, να αποφασίζω να κάνω μια πεζοπορία και να είμαι έξω από την πόρτα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λοιπόν, πώς ξεπέρασα το δίλημμα να βρω μέρη για πεζοπορία κοντά στο σπίτι μας; Ιδέες για εκδρομές και ημερήσιες πεζοπορίες κοντά στο σπίτι

Σχεδιάστε να κάνετε την αυλή σας φυσικό βιότοπο άγριας ζωής

Ακολουθούν μερικοί απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε την αυλή σας φυσικό βιότοπο για την άγρια ​​ζωή. Θα σας αρέσει να έχετε την ευκαιρία να σας έρθει η φύση στην αυλή του σπιτιού σας. Συμμετάσχετε όλη την οικογένειά σας στο έργο και περάστε λίγο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους! Εδώ είναι οι απλοί τρόποι: Πώς να κάνετε την αυλή σας ένα φυσικό βιότοπο άγριας ζωής

Μάθετε τα μέρη ενός λουλουδιού

Αυτή η μελέτη για τη φύση των φυτών θα είναι χρήσιμη σε όλες τις οικογένειες καθώς προσπαθούν να μάθουν τις τεχνικές ονομασίες για τα μέρη των λουλουδιών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις σελίδες στο Εγχειρίδιο Μελέτης της Φύσης και αναζητήστε τον σύνδεσμο της πρόκλησης με ένα εκτυπώσιμο με ετικέτα τα μέρη του λουλουδιού. Μην το κάνετε υπερβολικά μια εργασία άσκησης ή απομνημόνευσης. Εφόσον προκύψει ανάγκη, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα ονόματα για τα μέρη των λουλουδιών καθώς περνάτε στην ύπαιθρο και βρίσκετε λουλούδια κήπου ή αγριολούλουδα για να τα παρατηρήσετε. Μελέτη Φύσης Φυτικής Ζωής

Απλές Δραστηριότητες στη Φύση του Απριλίου: Κρατήστε αρχεία καιρού!

Η τήρηση αρχείων καιρού δεν ήταν μόνο χόμπι για χιλιάδες χρόνια, αλλά ήταν επίσης απαραίτητη για την πρόβλεψη του καιρού και των επιπτώσεών του στην καθημερινή ζωή. Τι να φορέσουμε; Πότε πρέπει να ταξιδέψουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να φυτέψουμε τον κήπο μας; Παίρνουμε πολλές από τις αποφάσεις μας με βάση τον καιρό και τα μοτίβα και τους κύκλους του. Τήρηση αρχείων καιρού ως επιστήμη στο σπίτι

Με το ζέσταμα του καιρού, αυτές οι δραστηριότητες της φύσης του Απριλίου για να απολαύσετε την ύπαιθρο σας καλύψουν.  Όμορφες ιδέες για να απολαύσετε τη φύση!

Απολαύστε μια Μελέτη Φύσης Πασχαλίτσα

Ήρθε η ώρα για μια πασχαλίτσα homeschool μελέτη φύσης! Αγαπάμε τις πασχαλίτσες στον κήπο μας. Είναι τόσο απλό. Πάντα με κάνουν να χαμογελάω όταν τους βλέπω να σέρνονται στο γρασίδι ή στις τριανταφυλλιές. Ίσως είναι η νοσταλγία των παιδικών αναμνήσεων που πλημμυρίζουν όταν βλέπω πασχαλίτσες… ξέρετε, να τραγουδούν *εκείνο* το τραγούδι. Μια Απολαυστική Μελέτη Φύσης Πασχαλίτσας

Με το ζέσταμα του καιρού, αυτές οι δραστηριότητες της φύσης του Απριλίου για να απολαύσετε την ύπαιθρο σας καλύψουν.  Όμορφες ιδέες για να απολαύσετε τη φύση!

Χρησιμοποιήστε τον μεγεθυντικό σας φακό στη μελέτη σας για τη φύση του Απριλίου

Ψάχνετε τρόπους για να ενθαρρύνετε το παιδί σας να εξερευνήσει πράγματα στη φύση; Η χρήση μεγεθυντικού φακού στη μελέτη της φύσης στο σπίτι δεν είναι μόνο διασκεδαστική για τα παιδιά, αλλά τα βοηθάει να δουν πιο καθαρά τον υπέροχο κόσμο των αντικειμένων που έχουμε παντού γύρω μας. Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω ιδέες για να βοηθήσετε το παιδί σας να αρχίσει να παρακολουθεί προσεκτικά τα φυσικά αντικείμενα. Εδώ είναι 5 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τον μεγεθυντικό σας φακό στη μελέτη της φύσης στο σπίτι

Με το ζέσταμα του καιρού, αυτές οι δραστηριότητες της φύσης του Απριλίου για να απολαύσετε την ύπαιθρο σας καλύψουν.  Όμορφες ιδέες για να απολαύσετε τη φύση!

Πασχαλινή Φύση

Με τα σημάδια της άνοιξης πάνω μας, απολαύστε αυτές τις όμορφες πασχαλινές μελέτες φύσης για παιδιά. Ένας διασκεδαστικός και πρακτικός τρόπος για να γιορτάσετε την ιστορία της ανάστασης. Εμπνευστείτε εδώ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Κήπος της Μεγάλης Παρασκευής και Επιλογή ενός έτους μελέτης δέντρωνΚαι οι δύο παππούδες μου φύτεψαν τους κήπους τους τη Μεγάλη Παρασκευή. Έχουμε υιοθετήσει και αυτή την παράδοση. Ο κήπος της Μεγάλης Παρασκευής.

Περισσότερα Homeschool Nature Study Inspiration

Εγγραφείτε στο The Homeschool Nature Study Membership για Υποστήριξη όλο το χρόνο

Θα βρείτε εκατοντάδες homeschool μελέτες φύσης συν όλα τα Outdoor Hour Challenges στη συνδρομή μας στο Homeschool Nature Study. Υπάρχουν 25+ συνεχόμενα μαθήματα με αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών Outdoor Hour που θα ζωντανέψουν το Εγχειρίδιο της Μελέτης της Φύσης στο σχολείο σας! Επιπλέον, υπάρχει ένα διαδραστικό μηνιαίο ημερολόγιο με καθημερινή προτροπή μελέτης της φύσης – όλα στη διάθεσή σας!

Με το ζέσταμα του καιρού, αυτές οι δραστηριότητες της φύσης του Απριλίου για να απολαύσετε την ύπαιθρο σας καλύψουν.  Όμορφες ιδέες για να απολαύσετε τη φύση!

Η Tricia και η οικογένειά της ερωτεύτηκαν το Handbook of Nature Study και τις συνοδευτικές Προκλήσεις Outdoor Hour νωρίς στην εκπαίδευση στο σπίτι. Η απλότητα και η ευκολία του εβδομαδιαίου Οι προκλήσεις στις υπαίθριες ώρες έφεραν χαρά στο σχολείο τους και άνοιξαν τα μάτια τους στον κόσμο από τη δική τους πίσω πόρτα! Μοιράζεται την τέχνη και την καρδιά της εκπαίδευσης στο σπίτι Είστε καλλιτέχνης και Το καλύτερο σχολείο σας στο σπίτι συν τα αγαπημένα της προγράμματα σπουδών στο Η Επιλογή Προγράμματος Σπουδών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar