10 Μαρτίου Δραστηριότητες στη φύση Ιδανικές για τις ανοιξιάτικες γιορτές

0
10 Μαρτίου Δραστηριότητες στη φύση Ιδανικές για τις ανοιξιάτικες γιορτές

Ο Μάρτιος φέρνει όμορφες ανοιξιάτικες ευκαιρίες στις οικογένειες που φοιτούν στο σπίτι. Απολαύστε αυτές τις δραστηριότητες του Μαρτίου στη φύση, ιδανικές για ανοιξιάτικες γιορτές!

Ο Μάρτιος φέρνει όμορφες ανοιξιάτικες ευκαιρίες στις οικογένειες που φοιτούν στο σπίτι.  Απολαύστε αυτές τις δραστηριότητες του Μαρτίου στη φύση, ιδανικές για ανοιξιάτικες γιορτές!

10 Μαρτίου Δραστηριότητες στη φύση Ιδανικές για τις ανοιξιάτικες γιορτές

Πρώτη μέρα της άνοιξης – Απλοί τρόποι για να μελετήσετε τη φύση στο σπίτι σας – Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε αυτήν την πρώτη μέρα της άνοιξης με απλούς τρόπους μελέτης της φύσης και μια νέα σειρά ιδεών για μελέτη της φύσης στο σπίτι. Δεν φαίνεται πιθανό να βρισκόμαστε στην αρχή μιας άλλης ανοιξιάτικης σεζόν, αλλά ας πάμε! Ανυπομονούμε για άλλη μια σεζόν ενθαρρυντικής μελέτης της φύσης. Διασκεδάστε και βγείτε έξω με τα παιδιά σας!

Μελέτη φύσης με τριφύλλι ή τριφύλλι – (περιλαμβάνει και ένα μάθημα τέχνης!) Απολαύστε μια μελέτη φύσης στο σπίτι με τριφύλλι ή τριφύλλι αυτή την άνοιξη και μάθετε για αυτήν την άφθονη κάλυψη εδάφους που πιθανότατα έχετε στην αυλή σας.

Οδηγός για τη Μελέτη της Άνοιξης της Φύσης – Το να βγαίνουμε έξω με τα παιδιά μας μπορεί να είναι η σωτήρια δραστηριότητα που χρειαζόμαστε όλοι. Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, έχετε σκεφτεί να προσθέσετε λίγη μελέτη της φύσης στην εβδομαδιαία σας ρουτίνα; Έχω ακούσει από οικογένειες ότι ήταν απρόθυμοι να ξεκινήσουν ένα σχέδιο μελέτης της φύσης, δηλώνοντας ότι πίστευαν ότι θα περιόριζε την ελευθερία τους να επικεντρωθούν σε ένα θέμα. Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι η εστίαση κάθε εβδομάδα τους βοήθησε πραγματικά να παραμείνουν τακτικοί στο να βγαίνουν έξω και τους βοήθησε να αφιερώσουν καλύτερα λίγα λεπτά για να μάθουν για ένα αντικείμενο που συνάντησαν, ακόμα κι αν δεν ήταν ο αρχικός στόχος για να βγουν έξω. .

Δραστηριότητες για τη φύση του Μαρτίου για το homeschool

Ανοιξιάτικη Μελέτη Φύσης με Εκτίμηση Τέχνης και Μουσικής – Αυτό το ανοιξιάτικο πρόγραμμα σπουδών για τη μελέτη της φύσης στο σπίτι περιλαμβάνει όλες τις Προκλήσεις Ώρας Εξωτερικής μελέτης της φύσης, προσαρμοσμένες σελίδες σημειωματάριων για μελέτη της φύσης καθώς και εκτίμηση τέχνης και μουσικής για τρεις μήνες.

Όμορφες Πασχαλινές Μελέτες Φύσης για Παιδιά – Με τα σημάδια της άνοιξης πάνω μας, απολαύστε αυτές τις όμορφες Πασχαλινές μελέτες φύσης για παιδιά. Ένας διασκεδαστικός και πρακτικός τρόπος για να γιορτάσετε την ιστορία της ανάστασης.

99 ιδέες για μελέτη της φύσης στο σπίτι για να βγάλετε την οικογένειά σας σε εξωτερικούς χώρους

99 ιδέες για τη μελέτη της φύσης για το σπίτι στο σπίτι για να βγάλετε την οικογένειά σας σε εξωτερικούς χώρους – Εμπνευστείτε με 99 ιδέες για μελέτη της φύσης για το σπίτι στο σπίτι και με διάφορα πράγματα σε εξωτερικούς χώρους! Φτιάξτε τη δική σας λίστα και βγείτε έξω!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προκλήσεις ωρών εξωτερικού χώρου για τη μελέτη της φύσης στο σπίτι σας – Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να ξεκινήσετε με απλές και χαρούμενες προκλήσεις ωρών εξωτερικού χώρου.

Your Spring Homeschool Nature Study: Beautiful Birds Nests – Υπάρχουν τόσα πολλά θαυμάσια εκπαιδευτικά μέσα για τις φωλιές πουλιών στην ανοιξιάτικη μελέτη σας για τη φύση! Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Οι φωλιές είναι η καθεμία μοναδική και πολύχρωμη!

Άνοιξη Καιρός Homeschool Μελέτη Φύσης – Ακολουθούν μερικές εύκολες ιδέες για μια μελέτη φύσης στο σπίτι για τον καιρό της άνοιξης, από τις λακκούβες βροχής και λάσπης μέχρι να παρατηρήσετε μπουμπούκια δέντρων. Περιλαμβάνει ιδέες για ημερολόγιο στη φύση!

Your Backyard Homeschool Nature Study Laboratory – Σας προκαλούμε να ξεκινήσετε τη μελέτη της φύσης στο σπίτι με σκοπό να δημιουργήσετε τη συνήθεια να βγαίνουμε έξω με τα παιδιά μας κάθε εβδομάδα. Υπάρχει κάτι συναρπαστικό στο να ξεκινήσουμε τη μελέτη της φύσης με όλες τις δυνατότητες που έχουμε μπροστά μας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να έρθετε μαζί μας για αυτό που θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας.

Περισσότερες δραστηριότητες για το ανοιξιάτικο σχολείο στο σπίτι σας

5 Πασχαλινές Δραστηριότητες Ιδανικές για Tweens και Teens – Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι το You ARE an ARTiST προσφέρει πασχαλινές δραστηριότητες ιδανικές για εφήβους και εφήβους και κατάλληλες για όλες τις ηλικίες; Η Nana έχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο μάθημα τέχνης κατάλληλο μόνο για το tween ή τον έφηβό σας!

Christian Liberty Nature Readers – Αυτά τα βιβλία είναι εξαιρετικά όχι μόνο για εξάσκηση στην ανάγνωση και κατανόηση, αλλά δίνουν μια όμορφη εικόνα της φοβερής δημιουργίας του Θεού. Υπάρχουν πολλά θέματα που καλύπτονται και κάθε βιβλίο είναι λίγο διαφορετικό. Το βιβλίο που διαβάζουμε αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, μιλά για όλα τα είδη των πραγμάτων στη φύση, από τη μέλισσα μέχρι τα ορτύκια και τους βίσονες.

Spring Homeschool Nature Study with Art – Ιδανικό για τον εορτασμό της άνοιξης, η ανοιξιάτικη σπιτική μελέτη φύσης της Nana με τέχνη εξερευνά όλα τα πλάσματα μεγάλα και μικρά και όλα τα φωτεινά και όμορφα! Αυτά τα μαθήματα τέχνης εμπνευσμένα από τη φύση είναι εύκολα και διασκεδαστικά για όλη την οικογένεια!

Μάρτιος Εικαστικές Δραστηριότητες Homeschool – Προσθέστε ένα όμορφο επίπεδο εκπαίδευσης με την τέχνη! Με αυτές τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Μαρτίου και τις ανοιξιάτικες ιδέες για το homeschool, μπορείτε να γιορτάσετε τη Σαρακοστή, την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τα γενέθλια του Δρ Seuss και του Van Gogh και πολλά άλλα!

Ξεκινήστε το ΔΩΡΕΑΝ: Μελέτη Φύσης κοντά στο σπίτι (περιλαμβάνει τρεις προκλήσεις!)

Εάν δεν είστε ακόμη μέλος εδώ στο Homeschool Nature Study, σκεφτείτε να εγγραφείτε για να κερδίσετε το πλεονέκτημα να έχετε μια βιβλιοθήκη μελέτης φύσης στα χέρια σας. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη συνήθεια της μελέτης της φύσης στην οικογένειά σας.

Ο Μάρτιος φέρνει όμορφες ανοιξιάτικες ευκαιρίες στις οικογένειες που φοιτούν στο σπίτι.  Απολαύστε αυτές τις δραστηριότητες του Μαρτίου στη φύση, ιδανικές για ανοιξιάτικες γιορτές!

Η Tricia και η οικογένειά της ερωτεύτηκαν το Handbook of Nature Study και τις συνοδευτικές Προκλήσεις Outdoor Hour νωρίς στην εκπαίδευση στο σπίτι. Η απλότητα και η ευκολία του εβδομαδιαίου Οι προκλήσεις στις υπαίθριες ώρες έφεραν χαρά στο σχολείο τους και άνοιξαν τα μάτια τους στον κόσμο από τη δική τους πίσω πόρτα! Μοιράζεται την τέχνη και την καρδιά της εκπαίδευσης στο σπίτι Είστε καλλιτέχνης και Το καλύτερο σχολείο σας στο σπίτι συν τα αγαπημένα της προγράμματα σπουδών στο Η Επιλογή Προγράμματος Σπουδών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar