10 Διασκεδαστικές Δραστηριότητες Μελέτης Φύσης στο Homeschool Day Groundhog Day

0
10 Διασκεδαστικές Δραστηριότητες Μελέτης Φύσης στο Homeschool Day Groundhog Day

Είτε είναι η Ημέρα του Groundhog είτε απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά τα θηλαστικά, απολαύστε αυτές τις δραστηριότητες μελέτης της φύσης κατ‘ οίκον για ξυλοκόκκους, αγριόχοιρους, σκύλους λιβάδι και μαρμότες!

Απολαύστε αυτές τις δραστηριότητες μελέτης της φύσης στο σπίτι με γκρεμόχοιρους σχετικά με ξυλοκόκκους, γουρουνόχοιρους, σκύλους λιβαδιών και μαρμότες - είτε είναι Ημέρα Groundhog είτε όχι!

10 Δραστηριότητες Μελέτης Φύσης στο Homeschool Groundhog

Διασκεδάστε μαθαίνοντας για αυτά τα θηλαστικά! Αν δεν έχετε κοντά σας γουρουνόχοιρους, απολαύστε τις εναλλακτικές δραστηριότητες μελέτης της φύσης για θηλαστικά.

Διαβάστε για τα Groundhogs στο Εγχειρίδιο της Μελέτης της Φύσης

1. Διαβάστε τις σελίδες 229-232 στο Handbook of Nature Study. Καθώς διαβάζετε, επισημάνετε ή υπογραμμίστε ορισμένα γεγονότα που μπορείτε να μοιραστείτε με τα παιδιά σας. Υπάρχουν ιδέες παρατήρησης στη σελίδα 231 και πολλές από αυτές τις προτάσεις είναι αυτές που μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις επόμενες σεζόν.

Περισσότερη διασκεδαστική εκμάθηση για τα Groundhogs

Έχετε δει ποτέ μια μαρμότα ή έναν γουρουνόχοιρο; Εδώ είναι ένα χαριτωμένο βίντεο για να σας παρουσιάσουμε αυτό το θηλαστικό.

Διαβάστε για το Groundhog στο βιβλίο The Burgess Animal for Children

Απολαύστε αυτό το συμπληρωματικό διάβασμα στο The Burgess Animal Book for Children: Read Stories 7-8. Αφού διαβάσετε κάθε ιστορία, κάντε μια παύση και αφήστε το παιδί σας να αφηγηθεί μερικά γεγονότα που έμαθε από την ανάγνωση.

Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο να κοιτάξετε τις εικόνες στις σελίδες 48 και 54 και να σας πουν μερικά πράγματα για το woodchuck, τη μαρμότα ή τον σκύλο του λιβάδι.

Θηλαστικά: Groundhog Homeschool Nature Study Activities

Groundhog Outdoor Hour Μελέτη Φύσης

Περάστε 10-15 λεπτά σε εξωτερικούς χώρους σε έναν περίπατο στη φύση. Ψάξτε για σημάδια θηλαστικών καθώς περπατάτε. Αναζητήστε ίχνη, λαγούμια, τρύπες ή σκατ. Εάν είστε σε θέση να παρατηρήσετε ένα από τα επιλεγμένα θηλαστικά αυτής της πρόκλησης, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις ιδέες παρατήρησης από τη σελίδα 231. Να είστε σε εγρήγορση για οποιαδήποτε ευκαιρία να παρατηρήσετε ένα θηλαστικό κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στην ύπαιθρο. Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει για τα κουνέλια και τους σκίουρους, αλλά προσέξτε για πιο κοινά θηλαστικά όπως σκύλοι, γάτες ή άλογα.

Δεν έχετε γουρουνόχοιρους κοντά σας; Περισσότερες ιδέες για μια μελέτη της φύσης των θηλαστικών στο Μελέτη της φύσης στο σπίτι με το απόλυτο θηλαστικό με χρήση των προκλήσεων ωρών εξωτερικού χώρου.

Απολαύστε τον ιδρυτή Barb McCoy’s Οικογενειακή μελέτη των αγριόχοιρων και μια ομιχλώδης ημερήσια βόλτα.

Groundhog Nature Journaling Activity

Μετά τον χρόνο σας στην ύπαιθρο, εάν παρατηρήσατε ένα θηλαστικό, μπορείτε να το αναζητήσετε στο Εγχειρίδιο Μελέτης της Φύσης. Για το ημερολόγιο της φύσης μπορείτε να σκιαγραφήσετε κάτι που είδατε κατά τη διάρκεια της υπαίθριας ώρας σας. Μια επιπλέον ιδέα είναι να συγκρίνουμε δύο ζώα που έχουμε ήδη μελετήσει. Μπορείτε να συγκρίνετε ένα κουνέλι και έναν σκύλο λιβάδι ή έναν σκίουρο και έναν σκύλο λιβάδι. Κάντε σκίτσα ή κάντε μια λίστα με τις συγκρίσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους πρόσθετους πόρους για το περιοδικό φύσης σας.

Πρόσθετοι πόροι Groundhog για το Homeschool σας

Εγγραφείτε στο The Homeschool Nature Study Membership για Υποστήριξη όλο το χρόνο

Θα βρείτε μια συνεχιζόμενη σειρά για τα θηλαστικά καθώς και όλες τις Προκλήσεις Ώρας Υπαίθρου για μελέτη της φύσης στη συνδρομή μας στο Homeschool Nature Study. Υπάρχουν 25+ συνεχόμενα μαθήματα με αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών Outdoor Hour που θα ζωντανέψουν το Εγχειρίδιο της Μελέτης της Φύσης στο σχολείο σας! Επιπλέον, υπάρχει ένα διαδραστικό μηνιαίο ημερολόγιο με καθημερινή προτροπή για μελέτη της φύσης – όλα στη διάθεσή σας!

Απολαύστε αυτές τις δραστηριότητες μελέτης της φύσης στο σπίτι με γκρεμόχοιρους σχετικά με ξυλοκόκκους, γουρουνόχοιρους, σκύλους λιβαδιών και μαρμότες - είτε είναι Ημέρα Groundhog είτε όχι!

Γράφτηκε από τον ιδρυτή του Outdoor Hour Challenges, Barb και ενημερώθηκε από την Tricia.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar