Ιανουάριος Μελέτες Φύσης Ιδανικές για χειμερινή εκπαίδευση στο σπίτι

0
Ιανουάριος Μελέτες Φύσης Ιδανικές για χειμερινή εκπαίδευση στο σπίτι

Απολαύστε τις μελέτες φύσης του Ιανουαρίου ιδανικές για χειμερινή εκπαίδευση στο σπίτι! Κάντε σχέδια για να βγείτε έξω για έναν γρήγορο περίπατο στη φύση και στη συνέχεια να ακολουθήσετε μια σελίδα ημερολογίου για τη φύση που καταγράφει όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που βρήκατε όταν βρίσκεστε έξω.

Ιανουάριος Μελέτες Φύσης Ιδανικές για χειμερινή εκπαίδευση στο σπίτι

Οι καλύτερες στιγμές που μπορώ να θυμηθώ με τα παιδιά μου είναι οι φορές που το κάναμε αργά και εύκολα, αναζητώντας τα μικρά πράγματα που περνούν οι περισσότεροι. Αναποδογυρίστε έναν βράχο και δείτε τι υπάρχει από κάτω. Ψάξτε στα κλαδιά των δέντρων και δείτε αν μπορείτε να βρείτε πουλιά ή άλλα πλάσματα. Κάντε μια βόλτα και ακούστε το τσούξιμο του χιονιού. Αναπνεύστε τον αέρα και απολαύστε την ημέρα.

Πηγαίνετε σε έναν χειμερινό περίπατο στη φύση

Το να βγείτε έξω για μια βόλτα το χειμώνα μπορεί να είναι μια από τις πιο αναζωογονητικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας. Απλό και διασκεδαστικό!

πειράματα χιονιού για το σχολικό σχολείο του Ιανουαρίου
Δραστηριότητα μελέτης φύσης χιονιού που λιώνει

Μάθετε για το χιόνι τον Ιανουάριο

Σε αυτή τη μελέτη χιονιού στο σπίτι, υπάρχουν τόσα πολλά να ανακαλύψετε! Περιλαμβάνεται ένας οδηγός πεδίου για το χιόνι, πειράματα όπως το φιλτράρισμα, καθοδήγηση από το Εγχειρίδιο Μελέτης της Φύσης και πολλά άλλα!

Απολαύστε τις μελέτες φύσης του Ιανουαρίου ιδανικές για χειμερινή εκπαίδευση στο σπίτι!  Κάντε σχέδια για να βγείτε έξω για έναν γρήγορο περίπατο στη φύση και στη συνέχεια να ακολουθήσετε μια σελίδα ημερολογίου για τη φύση που καταγράφει όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που βρήκατε όταν βρίσκεστε έξω.

Μελετήστε τα έντομα στο σπίτι σας τον Ιανουάριο

Εστιάζουμε στα χειμερινά έντομα στις προκλήσεις της ωραρίου εξωτερικού χώρου της μελέτης φύσης στο σπίτι. Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα σπουδών της Χειμερινής Τετάρτης και το Εγχειρίδιο Μελέτης της Φύσης με τα μέλη μας. Μπορείτε να γίνετε μέλος μας ανά πάσα στιγμή. Θα βρείτε ένα κουμπί στο τέλος αυτής της ανάρτησης που θα σας μεταφέρει στη σελίδα εγγραφής.

Όταν ο χειμωνιάτικος καιρός οδηγεί το Homeschool Nature Studies σε εσωτερικούς χώρους

Το να κάνετε τις χειμερινές σας μελέτες φύσης σε εσωτερικούς χώρους, όταν ο καιρός σε εξωτερικούς χώρους αποδεικνύεται πρόκληση, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε κάθε τόσο. Έχουμε μια υπέροχη ανάρτηση από τα αρχεία για να εμπνεύσουμε τις οικιακές σπουδές φύσης σε εσωτερικούς χώρους για εκείνες τις μέρες που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις να βγεις έξω.

Είσαι έτοιμος?  Απολαύστε αυτές τις Great Backyard Bird Count Homeschool Resources καθώς παρακολουθείτε πουλιά στην αυλή σας αυτόν τον Φεβρουάριο!

Ιανουάριος Homeschool Bird Study

Winter Bird Study for Your Homeschool – Ακόμη και όταν το τοπίο είναι καλυμμένο με χιόνι ή πάγο ή λάσπη, υπάρχουν πάντα πουλιά που θα έρθουν να επισκεφθούν εάν δημιουργήσετε ένα μικρό βιότοπο φιλικό προς τα πουλιά με μερικούς σπόρους, βουτήματα και γλυκό νερό. Μπορείτε να παρατηρήσετε πουλιά απευθείας από το παράθυρό σας εάν ο καιρός δεν είναι φιλικός. Ή, αν έχετε τις κατάλληλες συνθήκες, κάντε μια βόλτα με τα πουλιά σε ένα κοντινό δάσος. Ο χειμώνας είναι μια καταπληκτική εποχή για να κάνετε βόλτα στη γειτονιά σας αναζητώντας κάτοικο ή επίσκεψη πουλιά.

Winter Homeschool Nature Study με Εκτίμηση Τέχνης και Μουσικής

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών για τη μελέτη της φύσης του χειμερινού homeschool περιέχει όλες τις Προκλήσεις για τη μελέτη της φύσης στο Outdoor Hour Challenges, προσαρμοσμένες σελίδες σημειωματάριων για μελέτη της φύσης, καθώς και εκτίμηση τέχνης και μουσικής και εκτίμηση τέχνης και μουσικής για τρεις μήνες.

Η συγγραφή αυτού του προγράμματος σπουδών για τη φύση του χειμερινού σχολείου μας βοήθησε να εκτιμήσουμε τη χειμερινή περίοδο περισσότερο από ποτέ. Μέρος του ενθουσιασμού μας προήλθε από το να περνάμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους μαζί με τις οικογένειές μας εξερευνώντας το χειμερινό τοπίο.

Περισσότερα Winter Homeschool Nature Study Resources

Ακολουθούν ακόμη περισσότερες χειμερινές μελέτες φύσης για να απολαύσετε μαζί:

Εμπνευστείτε. Να ενθαρρύνονται. Βγείτε έξω!

Απολαύστε όλα τα είδη των φυσικών μελετών του Ιανουαρίου, ιδανικές για χειμερινή εκπαίδευση στο σπίτι!  Βγείτε έξω για έναν γρήγορο περίπατο στη φύση και συνεχίστε με μια σελίδα στο ημερολόγιο της φύσης.

Η Tricia και η οικογένειά της ερωτεύτηκαν το Handbook of Nature Study και τις συνοδευτικές Προκλήσεις Outdoor Hour νωρίς στην εκπαίδευση στο σπίτι. Η απλότητα και η ευκολία του εβδομαδιαίου Οι προκλήσεις στις υπαίθριες ώρες έφεραν χαρά στο σχολείο τους και άνοιξαν τα μάτια τους στον κόσμο από τη δική τους πίσω πόρτα! Μοιράζεται την τέχνη και την καρδιά της εκπαίδευσης στο σπίτι Είστε καλλιτέχνης και Το καλύτερο σχολείο σας στο σπίτι συν τα αγαπημένα της προγράμματα σπουδών στο Η Επιλογή Προγράμματος Σπουδών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar