Επιγραφές κρεβατοκάμαρας επισκεπτών DIY – Εμπνευσμένο από το DIY

2
Επιγραφές κρεβατοκάμαρας επισκεπτών DIY – Εμπνευσμένο από το DIY

Αυτό το άρθρο, DIY Guest Bedroom Signs χρηματοδοτείται από Michaels. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα άνετο και φιλόξενο καταφύγιο για τους καλεσμένους σας είναι μέσα από μικρές πινελιές. Ένας χαλαρωτικός χώρος βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Ένας τρόπος για να το πετύχετε αυτό οικονομικά είναι να φτιάξετε τις δικές σας προσαρμοσμένες πινακίδες κρεβατοκάμαρας επισκεπτών DIY. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα για τη δημιουργία ενός φιλόξενου δωματίου, καθώς και πώς να φτιάξετε τις δικές σας επιγραφές με στένσιλ.

Αστείες πινακίδες κρεβατοκάμαρας DIY

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο με Upcycling

Η κατασκευή των δικών σας κουφωμάτων είναι διασκεδαστική, αλλά μπορεί να πάρει πολύ χρόνο, υλικά και εργαλεία. Ένας τρόπος για να παραλείψετε αυτό το βήμα είναι να επαναχρησιμοποιήσετε και να ανακυκλώσετε έναν παλιό ή περιποιημένο πίνακα ή πινακίδα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

 1. Ελέγξτε τα τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης και τις πωλήσεις αυλών. Δώστε προσοχή στο πλαίσιο αντί για την εικόνα.
 2. Σκεφτείτε το μέγεθος και όχι το χρώμα. Αναζητήστε κουφώματα που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για την κρεβατοκάμαρα των επισκεπτών σας. Το χρώμα μπορεί να αλλάξει.
 3. Αγοράστε το τμήμα εκκαθάρισης σε καταστήματα διακόσμησης σπιτιού αμέσως μετά τις διακοπές. Οι εορταστικές πινακίδες συνήθως επισημαίνονται για πώληση για εξοικονόμηση χώρου για νέο απόθεμα.
 4. Φωτογραφίστε μια ανοιχτόχρωμη και χωρίς υφή εικόνα ή πίνακα. Θα είναι πιο εύκολο να βάψετε και να καλύψετε.

Αναβαθμισμένες επιγραφές δωματίων επισκεπτών

Τα κουφώματα σε αυτό το άρθρο ήταν στο τμήμα εκκαθάρισης μετά το Πάσχα. Έβαψα το καθένα με τέσσερις ελαφριές στρώσεις λευκού ακρυλικού χρώματος χειροτεχνίας για να πετύχω τον κενό καμβά που ήθελα. Διαβάστε τις οδηγίες βαφής για στεγνούς χρόνους. Περίμενα μια νύχτα για να βάλω στένσιλ αυτά τα σημάδια.

Πώς να κάνετε στένσιλ πινακίδες κρεβατοκάμαρας επισκεπτών DIY

Τώρα που έχετε έναν κενό καμβά, εδώ είναι μερικά άλλα αντικείμενα που θα χρειαστείτε για αυτό το έργο στένσιλ.

Χρόνος: 1-2 ώρες

Υλικά:

Μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα παρακάτω υλικά στο του Μιχαήλ. Αναζητήστε την ενότητα ζωγραφικής χειροτεχνίας και τέχνης για την επωνυμία FolkArt ® Sign Shop™.

 • Ακρυλικά στένσιλ
  • FolkArt ® Sign Shop™ Mesh Stencil – Script Letters
  • FolkArt ® Sign Shop™ Mesh Stencil – Serif Letter Set
 • Μαύρη ακρυλική πάστα στένσιλ
 • Σετ πινέλων FolkArt ® Sign Shop™ – Σετ Spreader Silcone
 • Χάρτινο πιάτο

Επιγραφές δωματίων με στένσιλ DIY

Οδηγίες:

Εδώ είναι τρία εύκολα βήματα για να φτιάξετε αυτές τις πινακίδες κρεβατοκάμαρας επισκεπτών.

 1. Κόψτε τα γράμματα που χρειάζονται για το σημάδι σας και τοποθετήστε τα στον κενό καμβά σας. Αυτά τα στένσιλ είναι μαλακά και κολλημένα, ώστε να μπορείτε να τα μετακινήσετε και να τα τοποθετήσετε και να τα επανατοποθετήσετε όπως χρειάζεται.
 2. Τοποθετήστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ακρυλικής πάστας στένσιλ στον απλωτή σιλικόνης. Γράμμα προς γράμμα, γλιστρήστε το πινέλο από αριστερά προς τα δεξιά καλύπτοντας το στένσιλ.
 3. Αφαιρέστε το στένσιλ όσο το χρώμα είναι ακόμα εμείς. Καθαρίστε τα αμέσως με σαπούνι και ζεστό νερό. Τοποθετήστε τα ξανά στο λευκό υπόστρωμα για να τα ξαναχρησιμοποιήσετε. Αφήστε το σήμα να στεγνώσει εντελώς.

Ζωγραφισμένες DIY πινακίδες δωματίων επισκεπτών - Γίνετε άνετοι

DIY Αστείες ιδέες για πινακίδες κρεβατοκάμαρας

Διακόσμηση πινακίδων κρεβατοκάμαρας επισκεπτών DIY

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar